Lo que La gotita® pega, nada, nada lo despega
Lo que La gotita® pega, nada, nada lo despega.
Lo que La gotita® pega, nada, nada lo despega.
Lo que La gotita® pega, nada, nada lo despega.

Што е Капка®?

инстант лепило, лесно за употреба за
мали поправки во домот кое за неколку
секунди,лепи секаков вид на материјали.

Неговата ексклузивна амбалажа овозможува да:

Запознајте се со презентациите на Капка®

Дознајте повеќе за нашите производи

Најчесто поставувани прашања за Капка

Како да го отстранам Капка® од рацете?

Измијте се под проточна вода и отстранете го вишокот материјал со мек абразив како што е пемза или камен за пети. Потоа нанесете заштитен крем.

Покажи друго прашање
Прашање 1 од 11