Капка®
работилница

Добредојдовте во работилницата Капка®.

Нашата работилница е делот во кој ќе споделиме идеи да ги направиме некои мали поправки со Капка® за кои е потребна брзина, практичност и квалитет. Со Капка® можете да направите поправки дома, во работилницата, канцеларијата, во вашето возило. Важно е да знаете како да го направите тоа и какви поправки можете да направите.

Како да поправите накит

види

Како да поправите дрвена играчка

види

Како да ги зацврстите клинците и завртките на вашиот мебел

види

Како да поправите керамичка вазна

види

Како да поправите дрвени предмети со КАПКА® ГЕЛ

види

Како да поправите дрвен часовник со КАПКА®

види

Како да залепите, креирате и обновите макета од дрво и метал со КАПКА®

види

Како да залепите предмети од керамика со КАПКА®

види
Запомнете дека, благодарение на својата ексклузивна амбалажа, Капка® овозможува дозирање капка по капка, Тубата може да стои вертикално за да спречи капење и затнување на отворот за апликација.Дали сакате да споделите некоја
поправка што сте ја направиле со Капка®?
Испратете ни видео или фотографии од вашата поправка, раскажете ни како сте го направиле и ние ќе ги објавиме.

Како да го направите ова?

Многу е лесно: снимајте се како ја извршувате вашата поправка и испратете ни видео или фотографии од она што сте го поправиле, раскажете ни како сте го направиле и ние ќе го објавиме. Испратете ги по e-mail со наслов: „Јас користам Капка®, внесете ги вашите лични податоци за да можеме да ве контактираме, и ако нашите експерти го одобрат, ние ќе ги објавиме со вашето име на нашата веб-страница и на социјалните мрежи.
Email: kapka@kapka.com.mk

Што друго можете да го поправите со Капка®?

+ Поправка на украси.
+ Лепење скршени делови од дрвен мебел
(исечени рабови, излупени ламинати, итн.).
+ Спојување на рамки за слики.
+ Поправка на ситни делови од гитара, виолина, инструменти воопшто.
+ Лепење на гумени црева.
+ Поправање на риболовни јазли.
+ Лепење на делови на часовници.